Мебели – идеи за нови предложения

Обзавеждане — By on 25.02.2019 10:33

 

komplektТоплите месеци предстоят. С това се отварят и нови възможности за обзавеждане, подмяна на стари мебели, както и нанасяне в ново жилище.

През 2019 година, Мебелино, един от популярните електронни магазини за мебели, е приготвил редица изненади за своите клиенти. Промоционални комплекти мебели за всяка стая, атрактивни цени и възможност за доставка до всяко място на България.

 

Интересните и нови предложения, които ви очакват през този сезон, ще можете да разгледате на адрес www.mebelino.bg. Можете да избирате между мебели от  МДФ материали, покрити с невероятен гланц, или пък ПДЧ, гарантиращи комфорт и дългогодишна употреба.

Готовите модулни кухни си струва да бъдат разгледани на спокойствие, в детайли. Те могат да бъдат със специални покрития, с дизайн, подхождащ на Вашето жилище, както и да се състоят от модулите, които смятате за най-необходими.

Вратичките и секциите могат да бъдат с елементи, придаващи удобство, както и могат да бъдат традиционни, затварящи се по добре познатият Ви начин.

 

Всичко зависи от вашата фантазия. Разбира се най-добре можете да се запознаете онлайн, разглеждайки продуктите, които се предлагат. Естествено, можете да търсите помощ и от консултант на Мебелино. Консултант, който да Ви разясни в детайли плюсовете и минусите на даден продукт, било то за кухня, хол, спалня, детска стая или друго помещение.

Насладете се на цялото богатство от нови предложения, като обърнете специално внимание на готовите предложения. Чрез тях можете най-лесно да придобиете представа как биха изглеждали у Вас, във Вашият дом.

В търсене на качествените мебели, (под качествени имаме предвид и добре изглеждащи на външен вид, и дълготрайни, с възможност за употреба от всякакви клиенти) клиентите срещат редица трудности. Тук е мястото да добавим, че мебелите от масив имат по-дълъг живот от традиционните. И в този случай изборът на мебели не е никак лесна задача. Комбинацията от подходящи мебели е процес, който отнема много време, енергия, мисли. Именно и поради тази причина повечето клиенти разчитат на дизайнери, както и на проектанти.

Разбира се съчетанието на мебели, и като дизайн, и като функционалност, може да се изработи от Вас самите, без да е необходимо специално познание, но трябва да имате времето, необходимо за тази дейност.

За да Ви е по-лесно, пазарувайки мебели онлайн, Ви даваме следните няколко насоки.

Фирмата, която трябва да изберете за изготвянето на Вашите мебели трябва да спази следните важни фактора:

  1. Мебелите да имат гаранция
  2. Срокът за изпълнение да бъде такъв, че да удовлетворява крайния клиент, т.е. Вас.
  3. Точните размери да съвпаднат с Вашето помещение. Именно поради тази причина е добре да замерите внимателно стаите, за които сте решили да закупувате мебели.
  4. Материалът, както стана въпрос по-горе, да е качествен, да може да се ползва дълготрайно.
  5. Фирмата да предоставя и възможността от монтаж. Монтажът е изключително важна част, но дори да сте закупили мебелите онлайн, спокойно можете да наемете майстор от Вашият град, или от населеното място, където се намирате, за да Ви монтира мебелите.

Често, мебелните фирми предлагат монтаж, като цената е около 10 % от стойността на мебелите, но това го казваме в зависимост от политиката на фирмата.

 

  1. Функционалността. Преди да пристъпите към проектиране на мебели, трябва ясно да уточните кои шкафове ще са с механизми за автоматично затваряне, кои ще имат специални механизми, както и кои мебели ще са с допълнителни екстри, било то осветление, допълнителни елементи, смарт технологии и други.

Е, уважаеми читатели, сами виждате, че изборът на мебели, без значение за коя стая на Вашето жилище става въпрос, днес онлайн е изключително лесен. Достатъчно е да се съобразите с написаното в настоящата статия и всичко ще бъде прекрасно.

Не забравяйте, че можете да се консултирате с представител на Мебелино БГ по всяко време, по телефон, чрез имейл или по друг начин.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment