Денонощен автосервиз Петков

Без категория, Ремонти — By on 04.04.2019 6:08

131649Употребата на превозни средства е постоянна! Не можем да си представим ежедневието без автомобил.  За да отидем на работа, да отидем до магазина, на почивка или просто за разходка, ние използваме автомобилите си постоянно, понякога дори повече от необходимото. А за да поддържаме тези машини здрави и сигурни, е необходимо да извършваме постоянна профилактика в автосервиз.

 

Ние, нашият екип препоръчваме денонощен автосервиз ПЕТКОВ, който  е част от Union Auto Group.

 

Сервизът стартира дейността си през далечната 2006 година и от тогава може да се похвали с редица редовни клиенти, клиенти, които бесусловно се доверяват, когато се касае за ремонт, поддръжка, сервизиране и обслужване на личните и фирмени превозни средства.

 

Сервизът е с основна концепция –денонощен автосервиз в София за оказване на комплексна авто-помощ, без значение от спецификата на проблемът, който е възникнал, аварията, както и спецификата на проблема.

 

Чрез ефективност и гъвкавост, висока квалифицирана ръка, възможност на майсторите да работят с най-модерна техника, позволяваща бързо и лесно идентифициране на даден проблем, касаещ превозните средства, може да се каже, че няма върнат случай, т.е. няма неидентифициран проблем, естествено и неговото отстраняване.

 

Ако се нуждаете от лично или фирмено сервизно обслужване на  автомобили – леки, лекотоварни и товарни, то тогава Автосервиз Петков е правилното място за Вас.

Сервизът е сред малкото автосервизи в София и страната, който разполага с напълно оборудвана сервизна база и работи денонощно – двадесет и четири часа, седем дни в седмицата. ПЕТКОВ дава пълна шест месечна гаранция на всички ремонти, авточасти и консумативи.

 

Важно е да отбележим, че квалифицираните специалисти гарантират дълготрайна експлоатация, правят препоръки за по-добра и умела експлоатация, както и предлагат на повечето клиенти абонаментно обслужване, следене историята и дейностите, които са извършени, както и абонаментни отстъпки, но само за редовни клиенти. Сервизът извършва ремонти на Леки автомобили от немската група, в това число VW, OPEL, Мередес, както и други. Специализираното оборудване и квалифицираният персонал гарантират обслужване достойно за марката Мерцедес! Денонощен Автосервиз ПЕТКОВ е компания от нов тип: в центъра на фирмата е поставен КЛИЕНТЪТ – всички негови желания и претенции се удовлетворяват в срокове и граници, поставени от него самия, стига това да не противоречи на качеството на крайния продукт. Залагайки на високо качествени консумативи и безалтернативна сервизна дейност, предоставяме на клиентите си възможността да управляват надеждни превозни средства. Ние не предлагаме услуга, ние разрешаваме проблемите на Вашите автомобили чрез бързи и адекватни решения.

С нужната любов и старание към Вашето превозно средство, сервиз Петков прави така, че шофирането Ви да е удоволствие, а не рутинно действеи. Заповядайте в Денонощен автосервиз Петков, когато имате проблем – ще се уверите, че ремонтните дейности, които сервизът извършва, са качествени, на световно ниво.

 

 

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment