Здравната социална мрежа CredoWeb представи новото си мобилно приложение

Без категория, Здраве — By on 24.11.2017 8:54

credoweb-tvoyat-lekar-e-tukВ отговор на нарастването на потребителите, ползващи смартфон за ежедневна дейност, за бизнес и лични цели, социалната платформа CredoWeb.bg представи новите си приложения, предназначени за двете най-популярни операционни системи, а именно за Андроид и IOS.

Изтегляйки приложението си Вие получавате най-новото в областта на здравеопазването, полезни съвети за здравословен начин на живот, както и актуални съвети за справяне със различни заболявания.

За кой е предназначено приложението, въпрос, който често бива задаван?

Основната цел на приложението, както и на CredoWeb.bg е да свързва лекари, стоматолози, фармацевти, здравни заведения, организации и пациенти в една обща платформа за интерактивна комуникация, благодарение на която се водят актуални дискусии, свързани със здравеопазването. Нещо повече, благодарение на платформата лесно можете да се ориентирате към кое медицинско лице да се насочите, в случай, че имате болки в дадена област.

В отговор на динамиката, с която фармацевтичната индустрия се развива, Кредо Уеб предлага висококачествени съвети на различни здравни тематики.

Някой от по-важните теми, които се разглеждат в детайли от едни от най-добрите специалисти в България са съответно алергичен ринит, алергии, артрит, алзхаймер, астма, атопичен дерматит, аюрведа, болест на Бехтерев, болки в ставите и гърба, бременност, бронхит, вагинално течение, висока температура, проблеми с гърлото, възпаление, главоболие, гъбички по ноктите, грип, детоксикация, диабет, диария, методи за отслабване и здравословно хранене, дисперсия и болки в стомаха, епилепсия, камъни в бъбреците, кашлица, остеопороза, хрема, световъртеж, целулит, умора и стрес, причинени от различни фактори както и много други.

Освен за болести и здравословен начин на живот, платформата представя актуална информация за лечебни заведения и аптеки.

Благодарение на КредоУеб лесно и бързо ще се сдобиете с ценна информация, актуална и полезна за Вас и Вашето семейство.

Не ни остава нищо друго, освен да Ви поканим да тествате мобилните приложения. Достатъчно е да посетите Google Play и да изпишете CredoWeb  в търсачката. Ако ползвате Iphone, то влезте в APP Store и изпишете CredoWeb, след което итзтеглете приложението.

За по-лесно намиране на полезната информация можете да ползвате хаштаг #CredoWeb в най-популярните социални мрежи.

Ще бъдете в крак с най-новата и ценна информация, касаеща Вашето и здравето на Вашите близки и познати.

————–

Ключови думи: здраве, здравна социална мрежа, съвети, здравословно хранене, кредо уеб, credoweb, целулит, умора и стрес, световъртеж, приложение за андроид, приложение за ios, болки в ставите, дисперсия и болки в стомаха, епилепсия, камъни в бъбреците

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment