CardiPRO – Какво Съдържа и Колко Струва – цена Мнения за CardiPRO

Здраве — By on 17.05.2022 6:21

Думата “хипертония” буквално се превежда от латински като “пренапрежение”.

Според Европейското кардиологично дружество мъжете са по-склонни да развият хипертония, отколкото жените, особено след като навършат 55 години.

 

CARDIPRO СЕ БОРИ С ХИПЕРТОНИЯТА УСПЕШНО!

 

Най-опасните състояния на артериална хипертония са:

 

Диагностицираните сърдечни заболявания: инфаркт на миокарда, предсърдно мъждене, сърдечна недостатъчност, ангина пекторис.

 

Съдови заболявания: остър коронарен синдром, коронарна реваскуларизация или артериална реваскуларизация на всяка друга локализация, инсулт, преходни исхемични атаки, аневризма на аортата, периферна артериална патология.

 

Наличие на атеросклеротични плаки в съдовете при образна диагностика.

 

Захарен диабет с увреждане на целевите органи или комбинацията му с основните провокиращи фактори.

 

Тежко хронично бъбречно заболяване.

 

Не чакайте да попаднете в тези статистики. Вземете мерки на време и сега!

 

Във всеки от тези случаи пациентът се нуждае от терапия под наблюдението на лекар.

 

Ако се окажете в една от рисковите категории, трябва:

 

Да измервайте кръвното налягане всеки ден и записвайте резултатите;

 

дори при първа степен на заболяването – консултирайте се с лекар, за да установите причините за артериалната хипертония;

 

контролирайте здравословното състояние – например, не нарушавайте принципите на хранене при диабет;

 

анализирайте какъв начин на живот се препоръчва във вашето състояние и следвайте тези правила.

 

Ако следвате всички препоръки на лекаря и контролирате благосъстоянието си, можете да избегнете критични последици дори във високорискова група. Ако премахнете лошите навици и преразгледате начина си на живот, налягането може да започне да намалява след 1-2 седмици. При хипертония от първа степен такива мерки, предприети навреме, могат да забавят развитието на заболяването и в някои случаи да намалят необходимостта от лекарствена терапия.

 

За профилактика срещу хипертония и високо кръвно налягане:

 

Вземете сега CARDIPRO

 

Какво е CardiPRO 

 

Това е природен продукт с изцяло на билкови съставки. Той се грижи за тялото и органите, като е нежен към кръвоносната система. Създаден от няколко натурални съставки, CardiPRO поддържа и нормални нива на кръвното.

Продуктът е природен бленд, който благоприятства сърдечната система. Няма противопоказания и не вреди на останалите органи или системи.

 

Състав от билки в CardiPRO:

 

В състава на тинктурата CardiPRO участват: Лечебна ружа, Кръвен здравец, Пасифлора стрък, Маточина и Исландски лишей, Глог плодове, Живоляк и Валериана.

 

Начин на прием:

 

От CardiPRO за сърцето се приемат се 20 к. или в 1 с. л. се отброяват и се разтварят с 50 мл. сок или вода. Приема се по два пъти за деня, преди храненето (може сутрин и вечер или обед и вечер).

 

CardiPRO – Мнения, Коментари, Потребители

 

Коментари и мнения може да видите навсякъде в интернет. Продуктът е харесван и одобряван, главно заради природния си натурален състав и това, че няма странични ефекти.

CardiPRO – Противопоказания, Употреба, Прием, Инструкции

 

Както вече беше споменати, препоръчително е да се пие по разписанието по-горе. Продуктът CardiPRO няма противопоказания и може да бъде използват от всеки нуждаещ се и пълнолетен.

 

Цена, как и къде да поръчваме

 

Ако Вие или ваш близък страдате от проблеми с кръвоносна система или имате болести по сърдечно-съдовата система, не се колебайте. Посетете официалната страница на CardiPRO и поръчайте. С този ефикасен продукт може да сте уверени, че ще имате качество и разумна цена, не имитиращ продукт.

 

ПОРЪЧАЙ CardiPRO СЕГА

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment