Цветове и принтове при спалното бельо – Лека нощ !

Без категория — By on 22.11.2016 9:16

3d-print-spalno-belioС цел да прекарате нощта в почивка и да съберете сила за следващият ден, трябва да изберете най-обикновено спално бельо за вашето легло от памук или лен например. Но “обикновено” не означава непременно “банално” или “скучно”. Един от най-интересните тенденции в дизайна на спалното бельо е 3D фотопринта. Такива са ярки изображения на животни, птици, романтични пейзажи и екзотични растения, които ще ви помогнат да си направите фина настройка за приятни сънища.

Ако предпочитате по-абстрактен декор, изберете геометрични мотиви, както и монохромни комплекти, които галят погледа. Между другото, се вижда, че много хора в зимния студ предпочитат да се спрат на топли пролетни цветове, като жълто, оранжево, слънчево, зелено, розово. И в горещите летни нощи, напротив избират да се охладят с нюанси на синьото например. Един пример за класическа цялост, която винаги е на висока почит се счита свежият белоснежен цвят, който е с дискретна декорация като бродирани в ъглите малки елегантни монограми.

Ако вие се придържате към модерния изглед на спалнята, според което използването на “дневно” покривало за леглото не е необходимо, то тогава си гарантирайте, че вашето “всекидневно” спално бельо ще бъде в хармония по цвят и форма с цялостния стил и интериора на помещението. Например при тържествените класически интериори е подходящо бяло спално бельо с хералдически мотиви, надлъжни ивици, флорални мотиви или в един цвят. За минималистичните спални е подходящо лаконично бельо украсено с мистериозни йероглифи. Ако искате да сте в част с модата в популярния “екологичен” стил трябва да изберете пълен набор от лен или памук, обработен с естествени багрила като индиго или орех. Като текстура такова бе бельо е доста грубичко като напомня на зебло. Въпреки това, то осигурява прекрасен микро масаж на спящият човек, и се вписва напълно с текстурата на естественото дърво ако имате в интериора си мебели от този стил.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment