Цветовете на облеклото в зима 2017

За нея — By on 15.12.2016 13:31

paltaАко трябва да си направите справка какви са тенденциите относно зимното облекло през който и да било сезон, то тогава ще започнете да броите от числото 20 нагоре. Разбира се, че ако сте големи почитатели на модата, то можете да го направите, но ако искате просто един бърз поглед като за обща култура. Няколко интересни предложения, които се открояват биха свършили добра работа. Такъв е и случая с цветовете на облеклото през зимата на 2017, тенденциите са много и в най-различни посоки, но те са продиктувани само от няколко открояващи се цвята.

 

Дамското облекло през зимата на 2017 е продължение на тенденциите от есента. Точно така и се правят колекциите. В този смисъл, най-представителен от модния подиум за идващата зима се оказва розовият цвят. Той е истинското хапче срещу сивотата и студа на зимния климат. Други силни цветове на сезона се оказват жълтото с нюанси, които залитат към зеленото. Неизбежен също е черният цвят в облеклото и неговите трайни комбинации с бяло, въпреки че истинските звезди на зимния сезон изглежда ще са, без съмнение, силни цветове и техните най-ексцентрични комбинации.

 

Погледнато в детайли, да вземем за пример розовото, което ще се среща от  най-силните му тоналности до по-бледите му такива, античното розово също е хит, и без съмнение това ще е цвят, който ще влиза в облекло свързано с елегантност и изисканост. Жълтият цвят в зимното облекло също е заело голям дял, то идва както за връхните дрехи, така и за дамска рокля или за облекло неглиже в неформална обстановка. Изобщо жълтият цвят е добра реакция срещу студеното време навън.

 

Черното като основен цвят в облеклото също ще бъде интересен тренд и за тази зима, но този път като цвят на дамско кожено яке, дантелена рокля, или аксесоари към облеклото. Черният цвят излиза от своята елегантност и в навлиза в един по рокерски стил. Много силно предложение идва и от металните и блестящи цветове, вплетени в дългите рокли, ризи и блузи, в дамското сако, като възможност да блеснете във важни зимни вечери.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment