Хамали за изхвърляне на мебели – как да наемете

Услуги — By on 24.03.2023 7:27

Когато клиент се обади, за да наеме хамалски услуги, по време на телефонния разговор може да му бъде съставен списък на желаните услуги. Често за целта се прави оценка на ситуацията и се определя цена.

Освен хамалски услуги, транспорт на мебели, изхвърляне на мебели, международни премествания и др., може да Ви предложат и услуги по почистване, както и самите хамали за изхвърляне на мебели.

След приключване на оценката ще се определи времето на дейността, като се вземе предвид, както вашата наличност, така и екип.

На място заедно се взема най-доброто решение относно транспорта и обработката на обектите. В зависимост от размера им и пространството, с което се разполага. Прави се преценка дали се демонтира или не. Ако най-доброто решение е демонтаж на мебелите, тази дейност ще бъде извършена от хора с опит.

Ако няма достатъчно време за опаковане, екип може да го направи вместо вас.

Транспортът ще бъде извършен при най-добри условия, без да има повреда.

Когато пристигнат на новото място, обектите ще бъдат подредени по ваше желание, а разглобените мебели ще бъдат сглобени по ваше желание и от екипите на chistachi.bg.

Мебелите ще бъдат позиционирани на определени от клиента места.

На адрес: https://www.chistachi.bg/izhvarlyane-stari-mebeli-sofia може да наемете фирмата, както като физически, така и като юридически лица, тъй като те разполагат с голям брой служители и ресурси.

За нас като справка за подбора на фирмата може да послужи и това, че всеки доволен клиент е гаранция, че извършваната дейност е успешна.

Тяхната работа и дейност е в непрекъсната еволюция, като искат да усъвършенстват процеса, за да направят своите клиенти доволни.

За тях е много важно да се изрази мнението си, а ако откриете нередности също е добре да ги споменете, за да могат да ги коригират.

Хубаво е да сте насяно със своите очаквания и какво представлява качествената услуга. В зависимост от изискванията, които имате, екипите с хамали в една себеуважаваща се винаги ще се стремят към удовлетворението на клиента.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment