Специални футболни залози от Ефбет

Без категория — By on 03.07.2018 7:28

football-3471402_960_720Ефбет предлага голямо разнообразие на залози на футбол – това е една от основните причини този букмейкър да има много клиенти от България и чужбина. Всички залагащи на футбол обичат срещите да са с много пазари и да има високи коефициенти – точно това предлага Ефбет. Българският сайт за спортни залози всеки ден има в тиража си много футболни срещи от различните първенства и турнири, както и приятелски мачове. Ефбет обръща голямо внимание на най-популярните мачове на футбол и добавя специални залози на футбол. Например сега се провежда световното първенство 2018 и ние от https://bgprognozi.info/ ще разгледаме техния богат тираж и какви специални футболни залози предлагат.

Трябва да цъкнете върху дадена среща, за да видите всички възможности за залог. Ефбет са направили категории за различните залози на футбол – например голове, корнери, картони и т.н. Там ще видите раздел “специални”. Кликнете върху него, за да видите специалните залози на срещата.

Специални залози на футбол от Ефбет:

Брой точни удари – Всеки играч може да залага на брой точни удари в мача на двубоите от световното първенство. Например вие имате една основна линия 9.5 точни  удари и може да изберете да заложите над или под. Ако мислите, че ще има доста удари към вратата и в двата отбора има добри играчи, то е добре да пробвате над 9.5 точни удара в двубоя.

Брой засади – Също така специален залог на футбол в Ефбет е за брой засади. Играчите могат да направят този по-атрактивен залог в букмейкъра. Ако мислите, че играчите на двата отбора в предни позиции ще се опитват да играят на ръба на засадата и да търсят по-често извеждащите подавания, то добра опция е да заложите на „над“ за определения брой засади в срещата.

Ще има ли червен картон в мача? – Това е друг специален залог за футболни срещи като не се предлага на много двубои от Ефбет. За най-интересните мачове обаче имате подобна опция и на атрактивен коефициент може да заложите, че ще има червен картон в редовните 90 минути.

Как ще бъде отбелязан първият гол – Тук имате цели шест опции за залагане. Една от възможностите е удар с крак, като коефициентът за това е най-нисък. Също така може да прогнозирате попадение с глава или гол от дузпа. Най-високи коефициенти за метод на първия гол са за попадение от свободен удар, автогол или да няма попадения в срещата.

Ще бъде ли отсъдена дузпа в мача – В момента на Мондиал 2018 наблюдаваме дузпа в почти всеки мач. Вие може да залагате на двубоите от световното в раздел “Специални” залози за това дали ще има 11-метров наказателен удар. Коефициентът да има дузпа винаги е по-висок, така че това е добра опция за залагане.

Ще има ли автогол в мача – Последният специален залог в сайта на Ефбет е за автогол в двубоя. Ако се срещат два отбора, където единият тим има голямо превъзходство, то може да опитате да има автогол в срещата, тъй като е вероятно защитниците на по-слабия състав да пратят топката в собствената си врата.

Разбира се освен тези специални залози, вие може да залагате в Efbet на най-популярните футболни пазари като Краен изход, Брой голове, Хендикап и много други, като това е един от най-добрите сайтове за футболни залози.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment