Тропически цветове: най-горещите нюанси на лятото

Обзавеждане — By on 15.05.2020 13:49

Ако сте човек, който мечтае за тропически климат, ви предлагаме да създадете интериор в тропически цветове, които са най-подходящите нюанси за лятото. Трансформирайте дома си като вила в Бора Бора, като комбинирате зелени, златни и жълти мебели и аксесоари, за да създадете ваканционния външен вид в собствения си дом…

С настъпването на топлите месеци може да помислите за актуализация на вашия декор. Зеленият цвят е изключително универсален и известен със своите успокояващи свойства. То е идеалният цвят за включванет она прохладните вибрации на тропиците у дома. Използвайте зеленото като основен цвят и въведете жълти и златни цветове, за да го оживите. Независимо дали избирате изумрудено зелено, тюркоазено или мек градински чай, се смята, че този цвят е най-релаксиращият и успокояващ за човешките сетива, така че с него няма място за грешки.

Мекият градински чай е идеален, ако трябва да освежите голямо пространство. Той носи усещане за благополучие и има леко приглушен нюанс, така че няма да натежи в интериорната схема. Ако изумрудът е по-скоро вашият цвят, ви предлагаме цветни тапети. Продължавайте с темата и погледнете към големи размери цветя или листа върху бял фон. Контрастът на бялото и зеленото ще насърчи усещането за ескапизъм, като ви напомня за буйни открити пространства със зеленина.

 

Придвижвайки се леко по цветовия спектър, нищо не пресъздава магията на лятото като слънчево-жълтите нюанси. Този весел цвят носи радост във всяка стая и може да направи дори и най-малките пространства да изглеждат ярки и приветливи, ако се използва правилно. Най-добре се използва като цвят за акценти. Изберете няколко основни области на стаята и въведете жълти аксесоари (помислете за интериорни възглавнички, вази и кошници за съхранение). Окото веднага ще бъде привлечено към мястото, където е поставено жълто, така че е идеално решение за подчертаване на любимите ви зони от вашия дом.

Заложете на златиста разтегателна маса за напитки. Изберете вашите основи за маса и столове от злато, като завършите външния вид с подходящите аксесоари. Златните акценти ще затоплят цялата схема и ще добавят малко топлина към вашето тропическо убежище от градската суматоха. Съсредоточете се върху малките детайли, като не забравяйте завършващите щрихи като декоративни аксесоари, подложки, тави и дори прибори за хранене.

Търсите нещо по-голямо? Количките за напитки са навсякъде в момента и са идеалния завършек за декора на вашия вдъхновяващ интериор. Използвайте вашето въображение и дайте полет на мечтите и фантазиите си.

Създайте своя собствена декорация с естествена зеленина и ракита в зоната ви за четене Включте малка масичка за книги и трапезарен стол. Резултатът? Вашият дом никога преди не е изглеждал толкова добре.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment