Съществуват ли кредити без лихва

Услуги — By on 18.10.2018 6:41

Немалко хора се съмняват в съществуването на кредити без лихва. За тях твърденията на небанковите институции, които предлагат бързи заеми без оскъпяване са рекламен трик и нищо повече. Истината обаче е, че безлихвените кредити са факт и всеки може да се възползва от тях. Разбира се, в повечето случаи този вид кредити са еднократни, но все пак са истина.

Компаниите за бързи кредити предлагат да изтеглите сума от 200 до 5000 лева и да върнете само това, което сте взели. Взимате 200, връщате 200 и в това няма никаква лъжа и измама. И, ако до този момент сте се отнасяли с недоверие към актуалните кредити без лихва, то не се колебайте да посетите някой от топ фирмите кредитори, които ще ви дадат пълна гаранция.

В повечето случаи кредитите без оскъпяване са еднократни. Естествено, небанковата институция може да пусне специална промоция за определен месец, в който раздава безлихвени кредити. По този начин се печели доверието на клиентите към дадения вид услуги. Тук е нужно да напишем, че ако не върнете кредита си в точния срок, промоцията отпада.

До този момент много български граждани си позволиха да теглят кредити без лихва. Те останаха доволни от предложенията на фирмите и сме пристъпиха към взимане на пари на заем. Най-хубавото е, че не трябва да чакате дълго време да ви одобрят, както и не се налага да водите със себе си поръчители. Получавате бързо парите си на ръка или по банков път.

В заключение
Да, кредити без лихва има. Можете да ги намерите в известните компании за бързи заеми. Запомнете, че тази услуга не е вечна. Тя ви се дава като бонус, за да се запознаете с фирмата и нейните гъвкави условия за финансиране. Следващият път, когато изтеглите заем, той ще бъде с лихва, която трябва да се заплати. Въпреки всичко това не бива да ви тревожи и безпокои.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment