Създайте естествена среда за животните си

Без категория — By on 03.09.2018 9:18

естествена среда за животните ви

Можете много лесно да направите така, че вашите домашни любимци да се чувстват, като в естествената си среда на живот

Това може да се случи посредством стари мебели, шкафове, къща за зайци, алпинеуми, терариум за цветя, поставянето около зелените площи на хранилки за пилета и какво ли още не. Стараете мебели днес са основен замърсител на природата. В същото време се оказва, че можете да използвате тези стари мебели не за да тровите природата, а за да създадете живот за нея. Около тези мебели, като дивани, фотьойли и шкафове можете да сложите къща за заек например. Така той ще се намира близо до вас, но дискретно ще бъде скрит от околният свят.


Дворовете на много къщи са запуснати, като в същото време те са големи

Това дава чудесно поле за изява. Можете без много усилия да използвате старите мебели, като в тях засеете земя, а след това поставите в нея различни цветя. В същото време поставки за саксии за стена могат да разкрасят всяка стена около вашият зелен кът. Можете да вдъхнете живот и на старите електро уреди, като вместо да ги изхвърлите, просто засеете в тях любимите си цветя, като лалета, магнолия и други. Върху тях можете да поставите и хранилки за зайци с цени по джоба, а също така и аквариум с рибки.

Освен да използвате стари мебели за да разкрасите двора си, вие имате шанс да използвате и старите дървета в него. Вместо да се отървете от тях,като ги отсечете, то можете да им вдъхнете нов живот. Чрез хранилки за птици можете да вдъхнете живот на старите растения. В същото време по ствола на дървото можете да поставите Хотели за насекоми, зелени и красиви увивни храсти, а защо не и мъх. Последният е много широко използван за декорация на стени в дома и офиса. Той обаче може да се използва чудесно и на открито.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment