Романтични почивни дни

Без категория — By on 09.03.2021 14:09

Уикендът е любов! Летните почивни дни са много специални. Рози, залези, топли вечери на верандата, музикални фестивали и, разбира се, най-важното, романтични уикенди извън града.

Прекарайте няколко дни в еко хотел

Съберете в чантата си няколко стари дънки, карирани ризи, няколко пуловера (и спрей против комари),скочете в колата и се отправете към крайградския рай с дървени подове, фермерска извара за закуска, уютни хамаци за перфектно четене и живописни водоеми.

Направете романтично пътуване по маршрутите на ваш любим филм

Очертайте лесен маршрут и отидете на приключенско пътешествие, с гастрономически открития, заобиколени от живописни езера. Вземете със себе си по време на пътуването някоя интересна книга, която да си прочетете преди лягане. Не е ли романтика?

Отидете на конна езда, разходка с лодка

Дейностите на открито са перфектната комбинация от бизнес и удоволствие. Можете лесно да намерите много конни клубове, предлагащи уроци за начинаещи ездачи. И можете да отидете с лодка, точно както героите от романите на Джейн Остин.

Направете си ретро пикник във френски стил

В открито поле сред купа сено и цветя, на брега на реката привечер или призори, на езерото след риболов или дори в гората: „закуска на трева“ винаги е чудесна идея. Ако искате да е абсолютно красиво, купете ефирна плетена кошница, в която вече е събрано всичко необходимо за пикника: съдове, прибори за хранене, кухненски кърпи и салфетки. Просто трябва да се погрижите за храната. Вземете нещо, с което не е нужно да се затруднявате: предварително измити плодове, вино с въртяща се капачка и, разбира се, десерти от любимата ви сладкарница.

Летете в балон с горещ въздух

Какво може да бъде по-романтично? Може би единственото летене с балон с топъл въздух! Съветваме ви да изберете полет рано сутринта или при залез слънце. На меката слънчева светлина целият свят изглежда особено красив. Ако вашият партньор се страхува от височини, а вие го изненадате с това, романтични, почивни дни ще бъдат съсипани.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment