Нишките са в основата на добрия сън

Актуално — By on 29.01.2018 8:37

Спални комплекти

Спални комплекти

Може би сте се чудили какви спални комплекти да изберете за своя дом? В интернет и в специализираните магазини, а напоследък и в някои супермаркети се предлага огромно разнообразие от кувертюри, а също така и от всякакви спални комплекти. Човек лесно може да се снабди със спално бельо онлайн, като цените там са от много високи до много ниски. Но как да изберем качественото спално бельо? Вижте какво предлагат в този сайт за спално бельо - https://nikmar.net/13-spalno-belo В същото време как да успеем да го комбинираме с кувертюри за спалня и всичко това да ни излезе по джоба?

Определено можем да се съобразим с едно основно правило при избора на спални комплекти. То е какъв е броят на нишките в плата на различното спално бельо онлайн. Това може и да ви се струва отнесено и несериозно, но не е никак трудно. Видовете тъчене на спално бельо са само три. Сатен, ранфорс и перкал. Изглеждат ви сложни думи? Ето какво се крие зад тях:

За да бъде здраво и удобно едно спално бельо, то нишките в него трябва да са от горе и от долу на самия плат, от който е създадено въпросното бебешко спално бельо например. В случай, че решите да заложите на сатен, то трябва да знаете, че в него нишките са повече от горе. Това го прави меко на допир и много нежно. В същото време обаче то не е много здраво.
Най-високият клас спално бельо или пък детски спални комплекти са тези от перкал. При него нишките са еднакъв брой, както от горе, така и от долу. Това прави материята много приятна на допир, а също така и много здрава. Това определено е висок клас спално бельо с цена, която е малко по-висока, но определено си заслужава.

Не по-малко качествен плат за спални комплекти е ранфорс. Там също се използват нишки, както отгоре, така и от долу. Разликата от перкал е, че при ранфорс има по-малък брой от нишките на един квадратен сантиметър.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment