Основните тенденции на мъжката модна

Услуги — By on 11.01.2018 6:46

Какво трябва да носи човек, за да изглежда стилно? Ето основните модни тенденции.

Да речем, че има време да оценим трезво гардероба и да забравим за “остарелите” неща.

Предлагаме селекция от най-важните тенденции в мъжката мода този сезон.

Деним

Денимът винаги и във всичко е неизказаният лозунг. Започвайки от демократични марки и завършвайки с известни марки като Gucci, във всяка колекция се намират джинси с дънкови ризи и якета.

Мъжка мода

Тази пролет позволява да се комбинират не само две деним неща в едно изображение, но дори и три. Това, което се нарича, деним седи добре на всеки.

Тук можете да експериментирате: да комбинирате дънки: https://fashioncolors.bg/dreha/myjki-drehi/дънки-invictus от един и същи цвят или напълно различни нюанси (например, износени дънки с риза или тъмносин деним).

Червен цвят

През този сезон червеният цвят за мъжете изглежда свеж и модерен. Основното правило тук е да прекалявате. Струва си да изберете само един акцент, за да не се превърнете в цветен папагал.

Например, облечете червено сако върху деловия костюм.

Цвят на светлината от главата до петите

Както при жените, така и при леките неутрални нюанси (бели, кремави, бежови и др.) – един от най-подходящите цветове. Дизайнерите предлагат подобно изображение дори за зимата.

Сини и зелени

Това е една от най-модерните “мъжки” цветови комбинации. За да изглеждате наистина стилно, трябва да ограничите използването на други цветове в дрехите. Не е желателно да носите сини с черни и тъмнокафяви обувки. По-добре е да се придържате към сивите и бежовите светлокафяви нюанси.

Военен камуфлаж

Между другото, за камуфлажа, той се проявява във всички свои проявления. Колкото по-брутални са, толкова по-добре. С други думи, тази пролет, може да е оправдано да се разхождате из града в “защитни” панталони, предназначени за риболовни пътувания.

Висока и Ниска

Друга модна тенденция – да комбинирате мъжки якета с качулка и панталони от офис стилове до пуловери в ежедневна неформална среда.

Мъжката мода може да направи различни асоциации със стилистиката. От елегантен вид на 90-те, до разчупени и по-нови форми. Вие избирате!

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment