МОДЕРНИТЕ СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ

Ремонти, Услуги — By on 26.06.2017 6:19

moderni-sglobqemi-kyshtiСглобяемите къщи представляват ново и иновационно поколение сгради. Бихте ли живели някога в къща, която е построена от предварително произведени сглобяеми материали?

Наред с естествени и предимно рециклирани материали, подобен дом може да е модерен, спокоен и много гостоприемен. Той е дело на студиото Аamodt/PlumbArchitects, които са специализирани в създаването на иновативни постройки за живеене или за офиси. Техен проект е истински пример за интелигентно използване на ресурси.

Компанията е изградила къща от този тип в Тексас. Тя разчита почти изцяло на естествената светлина. Разбира се, това я прави доста енергийно ефективна, с прост, но атрактивен интериор. Преобладаващата черно-бяла естетика е подкрепена с нюансите на оранжево, червено и светло кафяво.

Сиво-бялата баня е едно от помещенията, което се откроява, независимо, че е от фабрично произведени части. Двете мивки с циментово покритие са истинските акценти в нея, като са създали контраст от черни лампи на огледалата с рамка от кафява кожа. При декориране на такова пространството, елементите, които най-много биха съживили дизайна са естествените дървени рафтове и шкафчета или пък ваза с много зеленина.

Автентичният декор, подчертан от дървото придава завършена естетика. В действителност, в средата на къщата има огромен дървен блок, вид стена, която разделя пространството. Дългите, недовършени дъски, използвани за създаването му са в различни цветове. Изработката е от детайли, които придават индивидуалност на интериора..

Подобни жилища винаги съдържат чувство за стила минимализъм. Тоалетната е с малка мивка с два рафта отдолу, кош за пране и правоъгълно огледало.Във всекидневната има обемист диван, два фотьойла и ефектна маса, изработена от кожа. В предната част на тази композиция е камината, вградена в масивна каменна стена.

Ето ви пример за къща, без излишни декорации и детайли, които да скрият красотата. Само с чиста простота, тази къща е оборудвана с всичко необходимо, за да се насладите не само на обстановката, но и на живота.

Източник: http://zid-ko.com/

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment