Ламиниран паркет – видове и предимства

Без категория — By on 13.11.2020 23:21

С годините всеки интериор остарява и е наложителна промяна. Един от най-важните елементи при преобразяването на дома е изборът на настилка. Нашата фирма за ламиниран паркет ви препоръчва него като продукт, защото не само ще освежи цялата стая, но и ще пасне идеално с останалите мебели. Това, което трябва да знае всеки клиент при избор на настилка е факта, че всеки един вид има своите плюсове и минуси. Въпреки това нито една друга подова настилка не може да придаде уют и топлота като ламинирания паркет.

Предимствата на ламината са следните:
• Бърз и лесен за поставяне;
• Разнообразие от тъмна и светла гама цветове за дома;
• Лесен за почистване;
• Тих при стъпване по него;
• Направен от качествени материали;
• Ниска цена за високо качество
Ламинираният паркет се поставя много лесно, бързо и безпроблемно. Той може да бъде поставен дори от хора, които никога не са се занимавали с подобен тип дейност. Нужна е само равна повърхност върху, която да се постави и внимателно да се захванат сглобките в края на всеки детайл. При избор на паркет в нашия магазин, може да разчитате на компетентен персонал, който ще ви насочи към най-добрия избор за вас и вашия дом. Изборът на модел и цвят е на първо място.

Избор на ламиниран паркет или трислоен паркет

Ламинираният паркет навлезе по-сериозно на българския пазар през последните 10-15 години. До този момент повече се залагаше на други видове настилка като балатум, мокет, теракот или паркет. Ламинираният паркет е лесен за поддръжка, произведен от качествено дърво и лесно се поставя. Визуалната разлика с останалите видове настилки го прави избор номер 1 не само в България, но като цяло в световен мащаб. Въпреки това на пазара вече се предлага и трислоен паркет, който се изработва от различни видове дървесина, които се наслагат под формата на слоеве. Различното при него е, че предлага по-богата гама от модели с различни разцветки и дори гравирани принтове. При желание за поръчка на един от двата вида, може да заповядате в нашия магазин за всякакви видове ламиниран паркет и подови настилки. Направете вашия правилен избор при нас.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment