Красота, сътворена в златни медальони

За нея — By on 19.08.2017 19:10

Когато става дума за подарък на мил човек, на всеки му се иска да подари нещо, което ще го радва и години наред ще напомня за вас и тържеството, по чието повод му е подарено.

В нашето съвремие се предлагат много красиви бижута от най-различни материали, но златните медальони си остават столетия наред на първо място, благодарение на уникалните свойства на златото.

Този благороден метал е устойчив във времето, не се окислява и освен това проявява удивителна магическа сила, която служи като защита на своя собственик.

Повечето златни медальони са с кръгла или овална форма, за това основното различие между тях е изображението на повърхността им, какъв символ или орнамент е изобразен.

Предлагат се още във формата на правоъгълник, квадрат, сърце, цвете, както и различни други форми.

Декорират се с релефни орнаменти, изпъкнали изображения, скъпоценни и полускъпоценни камъни.

Сега широко разпространени са тези модели, изработени с древнославянски символи, предназначени да защитават своя собственик от лоши погледи, тъмни сили, а така също да засилват влиянието на положителната енергия, да повишават творческия потенциал.

Многото варианти на оформяне на различните модели позволяват да изберете най-подходящия модел за вашия любим човек.

Това бижу не само ще краси човека, но ще го зарежда с положителни емоции и ще пази спомена за вас.

При избор на подарък е необходимо да се съобразите с вкуса на човека, за когото е предназначен.

Златните медальони са желани винаги, защото са стойностни, красива изработка и добре стоят като украшение.

Елегантно изглеждат златните медальони, изработени във форма на сърце. Те с радост красят всяка любима дама.

Медальоните могат да се ползват като украшение или като малък тайник. Ако е от значение неговата функционална част, обърнете внимание да ли е достатъчно вътрешното пространство за предмета, който ще съхраните в него.

Проверете добре ли се отваря и сигурността на затварянето. Желателно е лесно да се отваря, но в същото време да се осигурява надеждно фиксиране.

Златните медальони са универсални украшения и подхождат за всякакъв тоалет.

Поднесен с много обич и пожелание за здраве и късмет, това златно бижу носи радост не само за получателя, но и за самите вас – приятно е да се радваш, когато правиш любим човек щастлив.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment