Красиви интериорни врати – радост за очите

Услуги — By on 13.06.2017 9:28

Когато обмисляте детайлите в интериора е необходимо да помните, че правилно избраната врата може да преобрази стаята като цяло.

Интериорните врати се избират и купуват непосредствено в магазина или по каталог, а може да бъдат направени и по поръчка, ръководейки се от авторските идеи с оглед на дизайна и особеностите на стаите.

Във фирмата производител можете да изберете тези изделия по широчина, височина и дълбочина, които да отговарят точно на параметрите на вашите стаи.

Днешното изобилие от облицовъчни материали, стил и дизайн може да оцени само този, чието детство е преминало в епохата на архитектурно-строителен аскетизъм.

Истинските ценители на естетиката, здравината и трайността ще предпочитат интериорни врати от масивно дърво бор или дъб.

Многобройните специалисти потвърждават, че удивителния природен продукт – дървото (най-стария строителен материал), има необичайна аура, колкото повече се вглеждаш в хаотичната текстура, толкова по-трудно е да отклониш погледа си.

Изделията от дървен материал предават индивидуалност и изисканост, която е невъзможно да се постигне при използването на други материали.

Дъб – с голяма трайност на дървесните влакна, ниска хигроскопичност, устойчив на механични повреди. Вратите от бор и дъб са екологични, трайни, с разнообразни цветове и текстура, с високи естетически качества. Единствен недостатък е високата цена.

Интериорните врати с фурнир са представени с разнообразни модели, със свой оригинален стил, индивидуален дизайн. Те са търсени от различни купувачи, представители на разнообразни стилове, като се започне с класическия, и се завърши с оригинални конструкции с красиви декори, художествени релефи и нестандартно остъкляване.

Тези врати са направени от фурнир от ценна дървесина, свързан чрез горещо пресоване с платното от евтина дървесина.

Ламинираните интериорни врати са едни от най-достъпните в ценово отношение. Те са с различни цени в зависимост от качеството на покритието. Ламинирането се осъществява с помощта на лепило чрез технологичния процес пресоване.

Стъклени интериорни врати – няма нищо по-изискано и безупречно красиво. Сред голямото разнообразие от модели с обикновени и елегантни линии винаги може да се открие това, което удовлетворява вашия вкус, прекрасно да се впише в интериора, да предаде на стаята съвременен вид.

Това е голямо количество слънчеви лъчи, светлина и топлина. Те предават на интериора на стаите изисканост, подчертават техния дизайн, както и безупречния вкус на собственика.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment