Комбиниране на макси блузи

За нея — By on 13.09.2017 15:40

Стилни макси блузи – това е спасение за всяка дама с пищни форми. Особеност на съвременните блузи е в тяхната универсалност и факта, че са подходящи за всяка ситуация.

При това тези модели могат да се комбинират с всичко: от класическите панталони до романтично дългите поли.

В зависимост от това какъв образ желае да изгради дамата с пищни форми, тя трябва да се съобрази с някой от следните варианти:

- С класически панталон или официална пола – това е вариант за делова или важна среща. В този вариант може да има допълнение с изискани аксесоари, главното е това да не се прави като шоу.

- Макси блузи с романтични поли или леки панталони създават прекрасен вид за лятна разходка или морско пътешествие. За този вариант стилистите съветват да се избират максимално контрастни детайли – например, смело да се съчетае блуза в морски стил и бял панталон.

- Блуза и дънки – това е много съвременно, а ако се съчетае с маратонки, ще се получи ярък и модерен образ на съвременната жена. Комбинирането трябва да става контрастно – плътно и полупрозрачно, грубо и меко.

Сега да се намерят идеалните макси блузи е много лесно. Това е свързано с появата на пазара на много производители, предлагащи качествени и стилни изделия.

Блузите голям размер се отличават с изискана кройка и подбрана подходяща материя, съчетани със строга елегантност и женственост.

Някои производители са ориентирани към взискателните клиентки, за това техните блузи големи размери се отличават със съвременна кройка, ярки детайли и оригинален подход за традиционни решения.

Някои изделия привличат вниманието с всекидневния си образ, за това тези търговски марки в повечето случаи са сдържани и елегантни, стриктни и скромни.

Дизайнерите обръщат голямо внимание на играта с цветове и визуалната корекция на фигурата с помощта на линии.

В онлайн магазините могат да се намерят проверени модели с качествено изпълнение.

Добрият подбор на материята и идеалното изпълнение правят макси блузите желани за гардероба на всяка пищна красавица.

Предлагат се различни модели макси блузи, така че всяка дама да намери идеалния за себе си вариант.

Ярки и свежи, строги и елегантни, свободни и вталени – всички тези модели са достъпни както на пазара, така и в онлайн магазините.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment