Колко топлина губим от своите прозорци?

Обзавеждане — By on 29.05.2015 12:43

firmi-za-pvc-dogramaНа този въпрос може да отговорим еднозначно и то в точна стойност – 18%. Това е процентът загуба на топлина, която нашите прозорци реализират. Разбира се, това е в случаите, когато дограмата, с която разполагаме е некачествена или стара и най-вече не е пвц дограма. Като че ли поставяйки пвц дограма спираме да мислим за загубите, които сме реализирали във времето и се надяваме никога повече да не се налага да си спомняме. Пвц дограмата задържа топлината и не позволява нашата заплата да „излита” през прозореца.
Ако до скоро повечето семейства считаха за лукс да притежават пвц дограма, то днес, все повече домове инвестират в подмяната на старата дограма и са на ясно, че тази инвестиция ще им се отплати многократно. Още след първият отоплителен сезон повечето хора споделят, че сметките им за отопление драстично са намалели. Спомнете си защо – защото 18% от топлината у дома, напуска жилището ни през прозорците.
В наши дни има много широк избор на пвц дограма, съобразена с всеки клиентски вкус. Може да избирате между цена, цвят, модел и т.н. Фирмите за PVC дограма с опит знаят, че покупката на пвц дограма затруднява повечето хора като инвестиция и за това, предлагат своите продукти и на изплащане. Това е повече от удобно и практично, имайки предвид, желанието ни час по-скоро да спрем това разточителство на средства. Може да изберете най-изгодната оферта и да започнете още сега. Ако финансовите Ви сили не стигат – не се отказвайте и започнете с най-приоритетната стая. Обикновено това е стаята на децата. Дори и да действате на парче, скоро целият дом ще бъде осъвременен с нова пвц дограма.
При изборът на модел, цвят, стъкла, няма ограничения. Именно стъклата са тези, които не позволяват на топлината да напуска дома Ви. За това, не пестете от стъклопакет и изберете оптималното. Високо енергийно – ефективните стъкла ще Ви осигурят икономии, които до скоро не можехте и да си представите. Отделете време и проучете видовете стъкла, техните качества, плюсове и цени. С нова пвц дограма и висок стандарт стъкла, Вие ще се радвате на топлина у дома дълги години, без да Ви се налага да правите нищо за тях. Освен да им се радвате и да ги експлоатирате с удоволствие.
Пвц дограмата не е лукс, а необходимост. Използвайте пролетните месеци, за да направите тази реформа в дома си. Потърсете фирми с доказан опит в производството на пвц дограма и разгледайте техните предложения. Със сигурност ще усетите плюсовете на пвц дограма още с първите студени дни на тази зима.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment