Колко високи са цените за почистване на мазета и тавани

Услуги — By on 15.10.2022 14:06

Организирането и почистването на мазета и тавани осигурява по-безопасна среда за разходка и по-здравословно жилищно пространство. Нашата услуга за почистване на мазета и тавани включва премахване на боклуци и нежелани предмети, събирани през годините и организиране на предметите, които искате да съхранявате, на лесно-достъпни рафтове.

Услугата за професионално почистване включва измиване под налягане на под и стени и пребоядисване, което връща чистотата и красотата във вашето пространство. За вашето мазе и таванско пространство, екипите на фирми гарантират и по-лесно справяне и контрол над вредителите. Когато терените са добре организирани, почистени и подредени, няма как да не се отървете от всякакви вредители и насекоми.

Почистване на мазета и тавани

Тук е мястото да помислите и за опасностите, които могат да се крият в задръстванията от боклуци на самото мазе. Такова може да е претъпкано и задръстено не само остатъци от огрева миналата година, но и купчини хартии и кашони. Такива могат да предизвикат пожар. Опасност крият и старите мебели, вещи и предмети. Те могат да се превърнат в убежища за най-различни гадинки. Съветваме ви да не допускате това да се превръща в реалност и във вашето мазе. Не провокирайте появата на бъдещи сериозни проблеми, а вземете нещата в свои ръце и сложете всичко в ред.

Разбира се, за да въведете контрол над разпространението на гризачи и насекоми, не е нужно да отделяте дни наред и сами да се справяте с всичко. Достатъчно е да

Потърсите услугите на специалисти и за кратко да се отървете от всичко излишно, което складират терените ви.

За извозване на всякакви боклуци и стари неща от мазета и тавани на София, може да се разберете и организирате със съседите. Подобен тип комплексна услуга ще струва доста по-евтино и по-изгодно. При 20% от ситуациите мазетата са се превърнали в складове на дома, не позволявайте във вашите терени да цари хаос или да съществува риск от пожар.

И така, ето, че настъпва момент, когато трябва да организирате почистване. С хамалска фирма може да разберете повече за този тип услуги:

Услугите за почистване на мазета и тавани включват:

Премахване на боклуци и нежелани предмети:  Със съгласието на собственика на жилището екипите премахват и изхвърлят нежеланите предмети и боклуци, след което ги извозват. Останалите артикули могат да бъдат организирани в кошчета, предоставени при поискване.

Отстраняване на всякакъв тип боклуци – от стари уреди, буркани, материали за огрев, през части, повредени неща, стари мебели, чували дрехи и играчки останали от порасналите деца и пр. Някои от зоните подлежат на третиране от плесен и мухъл, а рафтовете ще са лесни за почистване от прах и паяжини.

Събиране на отломки от строителни и ремонтни работи. Това включва събиране до най-малките частици мазилка, натрошен камък или тухла, чували с цимент и други прахообразни смески; изнасяне на ВиК или ел. тръбопроводи; изхвърляне на стари кутии лак, боя, латекс и т.н.

Когато вашите терени – стени и подове са разчистени добре може да планирате подготовка за евентуални допълнителни ремонти или пребоядисване. Всичко ще зависи от вас и вашите желания за по-нататъшна реставрация.

Ремонт на стени и пребоядисване, за да възстановите своето мазе или таван пространство е от полза и се препоръчва на всеки, които цели да създаде по-здравословна и безопасна среда.

Организиране и рафтове на предмети – след като мазето и таванът са почистени и реставрирани, може да сглобите нови рафтове за съхранение или да върнете оригиналните. Нашият организационен екип ще постави артикули и кутии на рафтове по достъпен начин, разбирайки нуждите и физическите способности на собственика.

В заключение:

Вашето мазе и таван могат да бъдат добре организирани и до ниво, което вие поискате. Всичко зависи от ваш и вашите представи за добре свършена работа. Първата стъпка е да стартирате с почистване на мазета и тавани, а след като грубата, хамалска работа е свършена може да продължите да проектирате и сами, както пожелаете.

И така, като горди собствениците на жилища ще може редовно да използват своето таванско и мазе, без да се притесняват от претъпкани с боклук територии, в които обитават гризачи, насекоми и буболечки.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment