Кога трябва да извикаме пътна помощ?

Услуги — By on 03.02.2021 13:04

Всеки шофьор е запознат със ситуацията, когато в най-неподходящия момент иглата за ниво на горивото е нула, алармата е включена и вероятността за принудително спиране е много голяма. Пътна помощ в София е вашият надежден съветник и нашите професионалисти ще се притекат на помощ, при нужда!

Съвременните пътни условия в столицата, като постоянни задръствания, липса на бензиностанции в центъра на града, както и пътувания извън града, често водят водача до спиране на пътя поради празен резервоар за гориво.

Доставка на гориво в София и Софийска област

Бензина ми свърши какво да правя?

За да разрешите проблема с празен резервоар, направете няколко стъпки:

Паркирайте колата си. Ако колата спира на пътя, опитайте се да я премахнете, като паркирате на безопасно място.

Подайте молбата си. Обадете се на службата за пътна помощ на  или попълнете формуляра на уебсайта и изчакайте обратно обаждане.

Кажете на диспечера: вашето местоположение, вид гориво (бензин или дизел), неговата марка и необходимия обем. По подразбиране се доставят 10 литра.

Изчакайте пристигането на специалист от полевата помощ, който ще донесе бензин или дизелово гориво. Средното време за изчакване е 30 минути, в зависимост от времето на деня и условията на движение.

 

Платете поръчката по удобен за вас начин. Нашият техник ще напълни бензиновия резервоар на автомобила и ще помогне за стартирането му.

 

Продължете по пътя си и ако сте доволни от услугата, препоръчайте ни на вашите приятели и познати :) .

Ако резервоарът остане без бензин и автомобилът не стартира, нашата пътна помощ ще достави необходимия вид течно гориво до определеното място в София или Софийска област по всяко време на денонощието: безоловен бензин, дизелово гориво в количество 10 литра.

- разходите за доставка до автомобила, с изключение на разходите за бензин / дизел. Общият размер на проверката зависи от необходимия обем и разходите за гориво в бензиностанцията.

Времето за доставка на бензин до автомобила е посочено, без да се вземат предвид възможните трудни пътни ситуации в района, където се изисква доставка на гориво. За да получите точни данни, трябва да се свържете с диспечера на телефоният ни номер и да информирате местоположението си.

Автомобилната електротехника опростява задачите на водача и повишава безопасността на хората в колата.

Тези системи обаче периодично се провалят и подобни ситуации често се случват в най-неподходящия момент. Във фирма ни можете да поръчате услугите на авто електротехник с посещение в София и Софийска област за ремонт на автомобилна неизправност точно на мястото на повредата.

Отпътуване на авто електротехник – диагностик в София

След като сте открили проблем с автомобилното електрическо оборудване, не трябва веднага да решавате да се обадите на теглещ камион.

Често проблемът се решава с едно телефонно обаждане до нашата пътна помощ, чиито специалисти извършват ремонт на електротехник в София, без да пътуват до сервиз.

Професионалните диагностици ще отделят минимум време за възстановяване на работата на превозното средство. И само ако повредата се окаже твърде сложна, автомобилът ще бъде доставен на автосервиза, избран от клиента за завършване на ремонтните дейности.

Също така в списъка с услуги, които предлагаме има:

  • диагностика и отстраняване на неизправности на авто електротехници;
  • звънене, възстановяване на целостта на електрическите вериги;
  • подмяна на изгорели снопове, ремонт на окабеляване;
  • търсене и отстраняване на ток;
  • програмиране, ремонт и адаптация на ECU;
  • изключване или поправете автомобилни аларми;
  • демонтаж, отключване на имобилайзери;
  • четене и изтриване на грешки в електронните блокове за управление;
  • отстраняване на неизправности и ремонт на авто електротехници на повечето стандартни и нестандартни системи;
  • проверка, ремонт, монтаж на алтернатори, стартери и други приставки

Не бива да се опитвате да спестявате пари, като отстранявате разбивката сами – особено ако нямате опит и необходимите инструменти.

Майсторите на компанията, които излизат на повикване, разполагат с професионално диагностично оборудване и инструменти, необходими за идентифициране на причините за проблеми с електрическата система на машината и за тяхното отстраняване възможно най-скоро.

При необходимост се извършва закупуването и доставката на резервни части. Това ви позволява бързо да отстраните повредата както на лек автомобил, така и на камион.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment