Как да създавате красиво душ пространство

Без категория, Обзавеждане — By on 28.05.2020 12:43

2-plochki-graniotgresЛесно е да изберете душ гарнитура, да изберете душ кабина или да закупите на готово стилни елементи за душ обзавеждането. Душ пространството обаче не е само това. Около него трябва да се търси балансирана среда, която да създава усещане за релакс по време на къпане и престой в банята. Ето кои елементи могат да създадат този баланс.

 

Балансът идва когато намерите правилното съотношение между практичните елементи при душа и тези части около него, които ще създадат визуален блясък. Това може да бъде малка ниша за тоалетни принадлежности, под или стена с декоративни плочки за баня, 3D образ.

Повече светлина. Задължителен елемент, който отличава мрачното от красивото пространство е светлината. Затова осигурете необходимата такава за душ пространството.

Красиви контрастни линии, които се разминават около душа или вървят със струята на водата. Това със сигурност прави къпането много по-ефектно.

Добра подредба на тоалетните принадлежности предназначени за душа създава ред в пространството и позволява по-лесно да използвате всичко, което ви трябва по време на къпане.

Добре подбрани душ аксеосоари за баня. Когато те са в една стилистика създават визия, която се подкрепя и изпълва душ пространството. Това е много важно, за да не изглежда кичозно около душа.

Създаването на душ пространство без ръб е много силен и стилен тренд за банята. Така се създава безшевна визия, която може да бъде допълнена от калибровани плочки за под, пейка под душа или срещу него, красиво декорирани стени около душа и т.н.

Има много начини да създадете красива душ среда, в която душа освен здравословна и облекчаваща процедура, да се превърне и във визуална наслада за сетивата.

Източник: https://banya-bg.com/

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment