Как да получите заем с лоша кредитна история

Без категория — By on 23.02.2021 9:32

Лошата кредитна история не е причина да се отчайвате. Дори и при това положение вие бихте могли да получите заем. Сега ще поговорим именно за това – как да бъдем одобрени за заем, без да притежаваме перфектна финансова репутация.

Кандидатствайте за издаване на кредитна карта

Обикновено е по-лесно да се снабдите с кредитна карта, отколкото да получите паричен заем от банка. Често организациите, издаващи кредитни карти, не извършват проверка на кредитната история на кредитополучателя. Така че, ако не се нуждаете от много голям паричен заем, кандидатстване за кредитна карта е едно много удачно решение. При този вид кредитиране съществува гратисен период, през който можете да ползвате отпусната ви сума и да я възстановите отново, без да дължите лихви за това. Например, ако често изпитвате парични затруднения седмица преди да си получите заплатата, точно такава карта би ми свършила много полезна работа. Ползването на парите в нея за кратък период от време е напълно безплатно, така че бихте могли да се подпомагате по този начин в продължение на много време. Освен това, при покупка на стоки не се начисляват разплащателни такси.

След обработка на заявлението, ако то бъде одобрено, ще разберете кредитния си лимит и ще трябва само да подпишете споразумение, да получите картата си и да я активирате.

Микрокредитиране или така наречените бързи кредити

Ако кредитната ви история е лоша, тогава кандидатствайте при фирмите за бързи кредити. Получаването на такъв тип заеми се характеризира с голяма бързина и доста добра вероятност за одобрение на заявлението, въпреки лошата кредитна история и наличие на непогасени дългове. При бързите кредити обикновено не се извършва проверка на кредитното досие, като проверката е ограничена единствено до вътрешната база на съответната компания. Минусът тук са високите лихви, които значително надвишават тези, на потребителските банкови кредити. Но когато става дума за малки суми и бързо погасяване това не е от съществено значение.

Източник: kreditzateb.net

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment