Как да изберем своя център за лазерна епилация

За нея — By on 23.11.2020 8:44

След като клиентът е взел решение да се подложи на лазерна епилация, за да премахне трайно нежеланото окосмяване, пред него се изправя особено настойчиво въпросът на кой център да даде своето доверие.

Изборът трябва да бъде добре премислен. Нужно е да се дефинират основните критерии при оценката на центъра за обезкосмяване.

Като начало трябва да се обобщят изискванията, които клиента има към студиото. Най-често те се изразяват в нуждата от получаване на честни и полезни съвети относно най-ефективното провеждане на процедурите.

След това стои изискването да се отговори на личните специфични нужди на клиента, засягащи въпроси от типа кожа до бюджета.

Индивидуалните предварителни консултации са задължителен елемент от избора на центъра. Останалото е информация за техниката, с която разполага съответното студио, защото тя е това, което гарантира успешното обезкосмяване, както и специалистите, които работят за клиента.

 

Основни изисквания, на които трябва да отговаря лазерният център

 

  • Апаратурата е в основата на успешната и качествена епилация. На пазара съществуват различни апарати, които имат претенции, че са подходящи за лазерно епилиране. В действителност много от тях имат като основна функция разкрасителни процедури или лечение на кожни проблеми и нямат техническите характеристики, необходими за ефективно и трайно обезкосмяване. Някои апарати на практика не са лазери, а IPL. Диодните, рубиновите и други типове лазери са ефикасни за обезкосмяване, но са бавни и морално остарели.

Медицинските клас лазери, от типа Soprano Timanim Alma Lasers, който е най-бързият лазер в света с патентована SHR технология за дълготрайни резултати и безвредна манипулация, са най-добрият избор за епилираща апаратура.

 

  • На не по-ниско ниво на важност е осигуряване на специалист терапевт, обучен да работи с високотехнологични медицински апарати. Оптималното настройване на апаратурата според специфичните нужди на всеки клиент е от особена важност.

 

  • Често клиентите не знаят кои са правилните въпроси, които да зададат, какво е важно да знаят, когато правят избора си. Професионалните центрове са добре подготвени с хора, които не само могат да отговорят на въпросите, които вълнуват клиента, но и имат необходимия подход към тези, които търсят подходящия екип, на когото да се доверят. Топлото приятелско отношение, разбирането към тревогите и несигурността на клиентите, търпението и отзивчивостта са качества, на които в един център на високо нива се държи много.

Обещанията, които са прекалено хубави, за да са истина, съчетани с евтини предложения са сигналната червена лампа, която зад която се крият неподготвени оператори, неправилна работа с апаратура, недобре подбрани лазери, които могат да стимулират окосмяването, появата на пигментации и дори изгаряния в третираните зони.

 

  • Професионалната работа с лазера е бърза, безопасна и ефективна и това е водещото в дейността на лазерните центрове, които заслужават доверието на клиента. Предварителното проучване преди избора на студиото на епилация е задължителен елемент, който ще елиминира много неприятни изненади. Всеки заслужава най-доброто и може да си го подари, ако бъде достатъчно отговорен към себе си.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment