Как да изберем надеждна и модерна кола

Актуално, Без категория — By on 20.12.2019 8:19

1452150829-02-2Сред разнообразието от модели на пазара, най-надеждните, евтини и икономични автомобили са тези от сегменти A и B. Евтините автомобили в експлоатация са идеални както за ежедневни пътувания, така и за семейни почивки. Цената на автомобил от този клас може да варира, в зависимост от годината на производство на автомобила, размера на километража и нивото на оборудването.

Ако искате кола от по-висок клас, тогава цената ще се увеличи с 2-3 пъти и ще достигне много повече. Вижте за марки масла за автомобили тук: https://autoprofi.bg/total-quartz-ineo-llife-5w-30-1l-prod1583.html.

Сред десетките модели, които спечелиха доверието на автомобилните ентусиасти, ще очертаем пет от най-интересните по отношение на цените и техническите характеристики:

RenaultLogan – най-продаваната марка в последните месеци. Дизайнът й е по-адаптиран към вътрешните пътни условия. Машината е оборудвана с 8-клапанов двигател, 1.6 литра, който консумира само 7.2 литра гориво на 100 км. трасе в смесен цикъл.

KIA Rio е любима корейска кола. Наскоро серийното производство на този модел започна в завода в Санкт Петербург, Русия. Автомобилът е оборудван с бензинов двигател с мощност от 123 к.с. Разходът на гориво в града е само 8,2 литра на 100 км. Този модел има висока надеждност и комфорт.

Фолксваген Поло – легендарната народна кола, чието производство е популярно от 2010 г. е създадено в завода в Калуга. Новият автомобил разполага с надежден 4-цилиндров “атмосферен” обем от 1,6 литра. Икономията на гориво е възможна благодарение на уникалната консумация, която е само 5,8 литра на 100 км в комбиниран цикъл.

SkodaRapid – надеждна и функционална кола в основната конфигурация е оборудвана със същия икономичен MPI двигател от VW с мощност от 90 к.с. Характеризира се с високия просвет и просторен интериор, които са важни предимства в този модел бюджетни автомобили.

FordFiesta е кола, спечелила доверието на руснаците благодарение на високото качество на материалите и високопроизводителния 1.6-литров двигател с 85 конски сили. Моделът има отличните характеристики за движение и ярък дизайн.

Познавайки подробновсички качества и характеристики на най-популярните автомобилиможе да изберете най-оптималния вариант на превозното средство, като се съобразите с личните си нужди. Изберете му добър акумулатор за зимата.

Източник: https://agencia.bg/

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment