Как да започнете бизнес: откриване на фирма за облекло, идеи от професионалисти

Услуги — By on 20.07.2020 21:39

Колко често си казвате наум: “уау“, когато видите още една знаменитост, която пуска нова линия за дрехи.

Ако сте обсебени от модата, вероятно имате мечтата на всички начинаещи дизайнери: да отворите собствена компания за облекло.

И тъкмо тогава ще са ви нужни някои съвети, относно регистрация на фирма и всички стъпки в стартирането на нов бизнес!

Точно, както всеки бизнес, имате нужда от креативност и някои солидни бизнес познания. В крайна сметка, Коко Шанел някога е започнала с малък магазин за шапки в Париж докато е станала световно-известна суперзвезда. С правилната комбинация от таланти, вие също може да сте гордият собственик на вашата собствена компания за облекло. Продължете да четете за съвети как да откриете компания за облекло.

Научете повече за шивашката промишленост и разберете как става регистрация на фирма.

Колко добре познавате индустрията? И по-важното е, имате ли някакъв трудов стаж в тази насока? Един от най-добрите начини да намалите риска от неуспешен бизнес е да научите практически начини да успеете да постигнете успех. Добър начин да направите това е да вземете някои модни мерчандайзинг и / или бизнес класове, да прочетете книги за започване на бизнес с дрехи или да работите в магазин, подобен на този, който искате да отворите.

Знаете своя стил, това е, което вдъхновява вашия бизнес на първо място, сега е време да му дадете име. Вземете решение за търговска марка, която отразява вас и която ще запомни вашите клиенти. След като получите името, проектирайте бизнес лого. Вашето лого трябва да отразява всичко заедно – вашето име и стил. Логотата са стенографски за вашата бизнес идентичност. Ако бюджетът ви позволява, наемането на външна дизайнерска фирма за проектиране на лого и съпътстващи ги бизнес материали може да бъде много ефективна инвестиция.

Целеви пазар

Когато вземате решение за целеви пазар, започнете с основите. Познаването на клиентите е първата стъпка към провеждането на успешен магазин за дрехи.

Напишете бизнес план

Разработете бизнес план преди самият старт по регистрация на фирма и го използвайте като план за вашата компания. Този план трябва да включва – но не и да се ограничава до – общите ви идеи и лого; специфична финансова информация и прогнози; описание на Вашия целеви пазар; вашите бизнес политики (часове на услуги, политика за връщане и др.); данни за служителите; рекламен и маркетингов план; и потенциална изходна стратегия.

В бизнес плана трябва да включите всичко важно – разполагаем бюджет и начални разходи, фирмена политика, маркетинг и реклама, доставчици, служители, местоположение на фирмата, ресурси.

Посещавайте бизнес изложения и модни ревюта. Това не само ще ви помогне да установите бизнеса си и да публикувате името си; можете да получите много съвети относно финансирането, работата в мрежа и други важни аспекти на вашия бизнес. Четенето на модни списания и търговски публикации е друг чудесен начин да се справите с последните тенденции. Търговските асоциации са друг отличен източник, защото могат да ви дадат конкретна информация за вашата пазарна ниша. Посетете уеб сайта на Американската асоциация за облекло и обувки www.apparelandfootwear.org за повече информация. И както при всяко ново бизнес начинание, важно е да обсъдите бизнес възможности с адвокат.

Потърсете помощ, за да решите коя бизнес структура е подходяща за вашия бизнес, като отговорите на няколко прости въпроса. Разберете дали ООД, ЕТ едноличен търговец отговаря най-добре на вашите бизнес нужди.

Tags: , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment