Какво да си подарите при първите 5 годишнини от сватбата

Услуги — By on 28.09.2019 11:24

Честито! Направихте още една година. Това е впечатляващо. Подарете си подарък за рождения ден. Поредна година да си женен за човека на мечтите си? Това наистина е повод за празнуване. Вижте какво трябва да съдържат различните подаръчни кутии за всяка една годишнина от сватбата.

1-ва годишнина – хартия

Традиционният подарък за първия ви брак е хартията. Не, това не е под формата на „документи за развод“, а по-скоро „чист лист“ за двамата да напишете своя собствена история. Въпреки това, той представлява и лекотата, при която бракът ви може да бъде „разкъсан“. Все още не е издържал изпитанието на времето.

2-ра годишнина – памук

Устойчив и универсален, памукът притежава качествата на един брак, който е стигнал до втората си година. Основното значение на подаръка памук е, че вашият брак трябва да може да остане силен, дори когато имате трудни промени. Направете това и двамата ще станете все по-близки, животът ви ще се преплита като памучни влакна.

3-та годишнина – кожа

Кожата представлява убежището и сигурността, които са дошли от трите ви години брак заедно. Кожата се разглежда като траен материал, който ни защитава от стихиите, точно както и двамата сте в състояние да се защитите един друг от външни проблеми, идващи извън брака ви.

4-та годишнина – плодове / цветя

Четири години! Това означава, че е време за разкошни плодове и цветя! След цели четири години заедно вашият брак наистина започна да цъфти и да узрява.

Нищо не казва „Стигнахме до четири години!“ както класически букет от любимите цветя на любимия човек. Прекалено скучно? Подгответе ги за майсторски клас за дегустация на вино. В крайна сметка виното някога е било плод.

5-та годишнина – дърво

Дърветата символизират сила, мъдрост и време. Подобно на дърво, стоящо здраво срещу вятъра, след пет години споделяне на възходите и паденията на брачния живот, връзката ви като съпруг и съпруга продължава да расте от сила към сила. С дълбоко закрепени корени в земята, вашият брак може да издържи всичко.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment