Избираме мебели за баня умно и практично!

Обзавеждане — By on 18.01.2016 11:04

izbirame-mebeli-za-banq  Изборът на мебели за всяко отделно помещение у дома си има своите специфики и деликатни моменти, но когато става въпрос за банята, трябва да сме особено внимателни и добре концентрирани от гледна точка на качество, както и на това какво ни трябва и какво харесваме. Истината е, че влагата създава доста ограничения в крайната ни потребителска селекция, но с повече знания и практически съвети от нас, можете да подберете страхотни и доста издържливи мебели за баня. Така че ако искате да обзаведете банята умно и практично, вижте на какво да обърнете внимание в магазина и как да пазарувате ефикасно, когато разсъждаваме върху оптималното обзавеждане на банята…

Ако нямате много козметика, не ви трябват и много мебели
Те само затормозяват интериора, а и ви създават двойно повече домакинска работа. Ето така трябва да гледате на поддръжката на вашите мебели за баня – в случай че чистите дивана и холовата маса два пъти в седмицата, поне двойно по-често трябва да забърсвате и шкафовете в банята, за да останат здрави и неподгизнали от ежедневните ви душове…

 
  Без абсорбиращи материали
Те ще поемат влагата бързо и ще се разпаднат още по-бързо. Разбира се, че мебели от дърво са супер изискани за една красива баня, но ще можете ли да се грижите за тях подобаващо, защото ако не, по-добре заложете на ефикасната и икономична лъскава пластмаса, мрамор или нещо още по-надеждно.

 
  Следвайте един стил…
Прекалено много стилове в едно толкова малко помещение не е нито добра, нито разумна идея. Изберете си дизайн – Барок, класически, ретро или модернистичен – и го следвайте, без да си затормозявате живота излишно с комбинации, които може и да не излязат толкова успешни накрая.

 
  Какъв цвят да са всички мебели за банята?
Най-добре е да са неутрални, защото рано или късно, ще искате да пребоядисате стените или да смените плочките тук и ако трябва да сменяте и мебелите заради това, ще ви излезе доста солено като цена!

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment