Златна роза 24 карата

За нея — By on 06.10.2020 8:26

Розата е едно от древните растения. Розата се нарича  още – Царицата на цветята. Това означава любов, а златото означава – Вечна любов.

Увековечете любовта си със Златната роза в кутия! Розата, покрита с 24 карата злато, ще послужи като оригинален жест за любимите хора.

Тази роза е единствена по рода си, уникална и вечна като Вашата любов! Златната роза 24 карата е подходяща за рожден ден, юбилей, сватба, Свети Валентин, пенсиониране или Нова година. Розата е прекрасен начин да кажете на някого „Обичам те“, „Благодаря“, „Прости ми“ или просто повод за среща.

Благодарение на деликатната изработка и грациозност, тази роза изглежда като истинска, само че за разлика от живото цвете тя никога няма да избледнее, или да загуби своята красота.

Тя ще бъде най-оригиналното творение за абсолютно всеки представител на красивата половина на човечеството! Розата съчетава няколко приятни момента едновременно: това е цвете, сувенир и знак на любов.

Отличен и незабравим жест за всяко събитие. Това е произведение на изкуството, затова го споделете с близките си.

Златната роза, съчетава възхитителната красота на живото цвете и лукса на благородния метал.

Роза, изработена от злато, предизвиква нагласата за любов и внимание към любимото момиче, жена или просто за добър приятел. Това е много деликатен сувенир – няма как да не ви хареса.

Естествената роза, покрита със злато, е създадена като символ, който винаги ще бъде хит на оригиналност и красота.

Тя е прекрасен отговор за човека, на когото искате да напомните колко специален е за Вас, и е символ на трайната любов. Покажете на човека, когото обичате, че е като цвете, което внася красота и вдъхновение във Вашия живот с тази зашеметяваща изработка на златна роза, която буквално ще Ви спре дъха.

Златна роза 24 карата с възхитителна красота може да направи всеки интериор по-елегантен и необикновен. Предимствата на златната роза пред естествените цветя са много. Така например, тя може да стои във ваза с месеци и пак да не губи първоначалната си красота.

Златна роза 24 карата е особено идеална в случаите, когато искате да впечатлите човека на когото държите със своята оригиналност. Сладкишите, свежите цветя, бижутата и парфюмите никога няма да имат същия ефект, като това грациозно и невероятно деликатно златно цвете.

Останете винаги оригинални! Златната роза ще Ви помогне за това!

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment