Защо да теглим бързи кредити?

Без категория — By on 21.06.2022 19:53

kredititeЕдна от причините за популярността на бързото кредитиране е възможността да получите необходимата сума дистанционно в рамките на половин час, без дори да напускате дома си. Освен това желанието за незабавно сключване на сделка често е оправдано от непредвидени разходи, загуба на достъп до източник на доходи или непреодолима сила.

Причини за кандидатстване за бърз кредит:

-        Загуба на основния източник на доходи.

-        Съкращения или напускане на работа.

-        Неочаквана промяна на местожителството.

-        Сериозни здравословни проблеми.

-        Форсмажорни ситуации.

-        Повишаване нивото на разходите на домакинството.

-        Проблеми с получаване на заеми от банки.

-        Спешна нужда от заем.

Микрофинансовите компании като правило не проверяват текущото ниво на платежоспособност и състоянието на кредитната история на клиента, така че вероятността за одобрение на заявление за бърз заем в тези организации е 85-90%. Освен това рискът от отхвърляне на заявки е значително намален за лоялни клиенти, които са се доказали като добри в изплащането на задълженията на предишни етапи на сътрудничество. Ето защо заемите в организациите за микрофинансиране могат да послужат като отличен инструмент за ремонт (или създаване) на кредитна история.

Как да получите бърз заем?

Индустрията за микрокредитиране се разраства бързо. В първите години след появата на бързите кредити дори идентифицирането на самоличността на бъдещия клиент не се изискваше за получаване на средства. Сега обаче има законови норми, според които за кандидатстване за всеки заем през интернет се изисква паспорт на клиента. Идентификацията по лична карта се извършва дистанционно. Автоматизирането на процесите, свързани с оценяването, става чрез използването на специален софтуер.

Бързото кредитиране става все по-лесно и все по-предпочитанов  динамичния свят, в който живеем в момента. На всеки се е случвало да има нужда от по-голяма сума пари в даден момент от живота си. Но винаги преди направата на първата крачка – подаване на заявление за бърз кредит – обмислете добре последствията от това.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment