Важни решения при закупуване на мека мебел по поръчка

Обзавеждане — By on 09.08.2013 13:27

Чудите се кое е по-добре – да си купите готови мебели, които са на склад, или да да се спрете на мека мебел по поръчка? Закупеното от склада обикновено е на разположение в рамките на около 5-6 работни дни, а ако поръчате изработка на луксозен или друг диван по избор на Mekamebel.net ще ви бъде доставено в рамките на две седмици.

Има два вида мека мебел на склад. Някои фирми предлагат само такива продукти – много ограничен избор на модели. Обикновено има по-широка гама от модели от различни производители – най-често за спални – в повечето случаи в най-срещаните цветове като черно, бяло, бежово и кафяво.

Другият тип налични мебели на склад, е, когато са на един производител, който обикновено предлага малка гама от модели в няколко различни цвята, а останалите са предмет на изработка по индивидуална поръчка. Някои производители на кожени дивани попаднат в този диапазон. Всяка година те имат някои различни модели в общите цветове като черно, кафяво или бяло и обикновено се смята, че те ще бъдат популярни през този сезон. Ако искате някакъв друг цвят или да промени в размера, конфигурацията и други неща, значи се нуждаете от мека мебел по поръчка. Правите я на Mekamebel.net и чакате вашият диван-мечта да се изработи.

Какви са предимствата да изберете това, което искате? Избраната мека мебел по поръчка ще отговаря на вашия личен стил и вкус. Например, избор на материя, цветове, конфигурация, размери… Допълнително предимство е, че освен гаранция има и извънгаранционен сервиз. Местите се в ново жилище и повреждате дивана? Купувате нов? Не – обръщате се към mekamebel.net/мека-мебел-по-поръчка за ремонт. Те вече имат налични необходимите материали – все пак нали са го изработили?

Кои са по-специалните елементи на мека мебел по поръчка? Вие избирате от няколко „готови” шаблона, но обикновено тези фирми поддържат и имат на склад широка гама от модели в различни цветове и различни размери. От друга страна, ако това, което те предлагат, не е съвсем това, което търсите, може да им обясните, че имате желание вашият диван да бъде с предпочитани цветове, дизайн, опции за разтягане и мекота. Ако се спрете на модулни дивани и решите, че цялостната композиция е по-голяма от мястото, което имате, може да поръчате един модул по-малко, за сметка на допълнителен фотьойл.
Едно от важните изисквания при покупка на мека мебел е тя, като размер, да може да мине през вратата на помещението, в което ще се поставя. Сред най-големите предимства на мека мебел по поръчка е, че ако обемът е голям и трудно ще се качи в асансьор или по стълби, моделът може да се направи на модули, които да се разглобят, пренесат и сглобят отново, за да бъдете щастлив с новата си покупка.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment