Еscape Room Sofia

Актуално — By on 28.02.2018 9:45

Модното забавление на днешната младеж е escape room sofia. Това е място, където цяла компания може да се забавлява, използвайки новите технологии, но без да се докосват до смартфони или таблети и без участието на някой от интернет браузерите.

Еscape room sofia е предпочитано забавление за всеки млад фен на нетрадиционното, иновативното и загадъчното. В Еscape стаите се налага всички участници да проследяват улики, да наблюдават и изследват заобикалящото ги пространство, да решават ребуси и загадки, за да се придвижат успешно до изхода на стаята. Разбира се, всичко това е ограничено във времето.

В TeamPlay.Zone на запалените играчи се предлагат изживяванията на Еscape стая в съчетание с ефектите на виртуалната реалност. Това още повече засилва интереса на запалените играчи.

Напоследък все ескейп стаите стават все по-разнообразни и ефективни. Факт е, че в самото начало, след като преминат през една от тези стаи, играчите повече не се връщат в нея, тъй като знаят какъв е сценария и губят интерес. Сега с помощта на модерните технологии лесно може да се постигне разнообразяване в загадките и сценария. Така се поддържа жив интереса на играчите и те с удоволствие влизат отново и отново в тези стаи. Днес еscape room sofia може да изненада по всяко едно време всеки фен на загадките.

Новаците в този род забавление трябва да знаят, че всичко се случва на живо, а операторите наблюдават всичко, което става в стаята.

Ако и вие си падате по загадките, ребусите, историческите находки или криминални разследвания, време е да влезете в ескейп стая, за да усетите тръпката и сами да се убедите колко е важно да имате екип, на който винаги можете да разчитате.

Успехът в тази стая е базиран на екипната работа, умелото боравене със знания и съобразяването с намерените улики. Всичко трябва да става максимално бързи, за да можете да се вместите в определеното за целта време.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment