Чудесни начини за съчетаване на дамски гуменки с пола

Мода — By on 26.02.2019 12:51

Днес гуменките са способни да заменят всеки чифт обувки с високи токчета във вашия гардероб. Аз не говоря за онези ужасни и глупави обувки, които оставят краката ви също толкова болезнени, колкото и всеки друг чифт обувки с високи токчета. Говорим за реални, истински, близки до земята, високи или ниски гуменки. И най-хубавото? Можете да носите дамски гуменки с абсолютно всичко, включително с поли и рокли.

1. Многоцветни гуменки

Не толкова класическите гуменки, които оформят монохроматичния ансамбъл до съвсем ново ниво и това ниво се нарича забавно. Гуменките са толкова впечатляващи, че заслужават да бъдат звездата на вашето облекло. Действай смело. Облечи се ярко. Въди впечатляваща!

2. Гуменки – бижута

Знаете, че Риана наистина не може да сгреши с облеклото. Нейните гуменки са истински бижута. Опитайте се да съчетаете обувките с чантата си. Това е чудесен ход. Ако ги съчетаете и с бижутата си, няма да имате равни на себе си. Вие сте уникални !

3. Гуменки, които можете да съчетаете с шифон

Искате да носите шифон, без да изглеждате като шаферка? Обикновена бяла тениска, отразяващи нюансите, впечатляваща чанта клъч и невероятни гуменки. Не се притеснявайте. Ще сте неотразима.

4. Гуменки, по-удобни и от ботуши

На пръв поглед може да ви изглежда, че бъркате, едноцветните черни чорапи, съчетани с черни гуменки ще заменят досадните и скучни черни ботуши.

6. Златни гуменки

Ако бяхте си купили наистина златни гуменки, със сигурност нямаше да е толкова ефектно. Когато, обаче, гуменките ви са целите със златни шипчета като тези на колана ви, всичко е много различно. Те перфектно си пасват с  колана и чантата, да не говорим за прекрасните й златни дръжки.

7. Гуменки за танци

Един път да излезете с гуменки на дискотека, няма да се сетите да се приберете. Ще танцувате до изгрев слънце без да усетите умора в краката си.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment