Група млади амбициозни хора ориентират клиента в океана с фирми чрез проект Коректна фирма

Без категория — By on 17.01.2020 14:39

Businesspeople shaking hands.Историите крепят света. Приказки, легенди, мълви, всекидневни разкази тет-а-тет, с времето по имейл, телефон, социални мрежи се грижат за глобалния обмен на информация. Историите напуснали малките селца, пътували с разказвачи, после с помощта на технологиите преодолявали огромни разстояния, за да стигнат до тези, които имали нужда от тях.

Историите трябва да се разказват.

Историите трябва да се чуят.

Историите са споделен опит.

Историите са…

Всъщност, защо не Ви разкажа една добра история? За визионери, креативност и съзидателната сила на чистия ум и добри намерения?

 

Имало едно време екип млади професионалисти. Обитавали Полша. Искали да променят света. Да добавят стойност към нещата. Разбира се, като се има предвид глобалните времена в които живеем, попрището им било свързано с ИТ технологиите. Решили, че мрежата е пълна с информация, която обаче при нужда от по-голяма специфика е ужасно трудна и обширна, за да може да бъде коректно пресята. Как да помогнем? Запитали се момчетата. Събрали глави, сърца, сили и измислили. Създали специален алгоритъм и софтуер, които да пресяват зърното от плявата в помощ на потребителя. С други думи казано – умната програма на любопитните полски младежи търсела мнения за дадена фирма в Интернет, базирани на предварително зададени ключови фрази. В зависимост от това, дали фирмата е коректна или не според написаното в мрежата, била определяна като заслужила сертификат Коректна Фирма, или отпаднала безславно като неблагонадежден партньор, със споделени негативни емоции от клиенти и служители.

Това се случило в лето Господне 2014.

 

Алгоритъмът, дело на визионерите, се оказал изключително успешен и търсен от малки, големи, популярни и непопулярни бизнеси в цели седем държави на стария континент.

Защо се случило така? Оказало се, че резултатите от този алгоритъм помагат на потребителите да се ориентират в морето фирми и доколко може да им се има доверие. Сертификатът Коректна Фирма прибавял добавена стойност към добрата репутация на дадена компания и подпомагал популяризирането и сред потенциалните клиенти.

Днес алгоритъмът на младите творци работи в полза и на българските потребители. Неуморно пресява купищата електронна информация и търси надеждните бизнеси.

 

Историята продължава. Да, за Вас също.

Ако сте потребител – то вече благодарение на тази история знаете, къде да потърсите информация за фирми, заслужаващи доверие.

Ако сте собственик на бизнес, знаете как да достигнете до нови клиенти. Обадете ни се, ще измерим коефициентът мнения за Вас и ако добрата Ви репутация се потвърди от милиардите потребители на мрежата, с удоволствие ще Ви издадем сертификат Коректна Фирма.

 

И така ще започне нова история.

Клиентите ще Ви откриват по-лесно, включително в нашият сайт, където всички коректни фирми намират своето място.

 

А, да, освен всички други предимства, ще Ви доставим страхотен печатен сертификат, който ще допринесе и за подобряване на естетическите качества на работното Ви пространство и доброто Ви самочувствие.

И работили дълго и щастливо.

 

Източник: https://presata.com/

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment