Бърз кредит – колко е лесно

Без категория — By on 21.06.2022 19:43

speshen-zaemЕдинственият документ, който се изисква от кредитополучателя при кандидастване за бърз креди, е паспорт или лична карта на гражданин на Република България. Но за да получите спешен бърз заем в Интернет, ще трябва да попълните подробен въпросник, в който трябва да посочите:

-        адрес на пребиваване и място на регистрация;

-        наличието на автомобил и шофьорска книжка;

-        домашен телефон, контакти на роднина или приятел;

-        място на работа, семейно положение.

Не всички полета са задължителни, но институциите настояват, че подробните и честни отговори на всички въпроси увеличават шансовете за получаване на спешен бърз заем онлайн. Понякога молят за изпращането на снимка на паспорта. При онлайн кандидатстване кандидатът е длъжен да постави отметка в квадратчето „Запознат с условията на кредита“ и да получи SMS с код за активиране на личния си телефон. Въвеждането на кодови номера в специално поле служи като вид електронен подпис, който потвърждава съгласието.

Внимание! Микрофинансовата организация няма право да изисква комисионна за разглеждане на заявление или предлагане на застраховка. Ако бъдете помолени да преведете сумата за услуги, преди да получите микрокредит, това е измама.

 

Как да получите бърз заем на банкова карта

За да получите необходимата сума на банкова карта, трябва да преминете през процедурата за регистрация на сайта и след това да „свържете“ картата към акаунта си в личния си акаунт (преминавате през процедурата за проверка). За да направите това, попълнете съответните полета на сайта (номер на картата, пълно име на собственика, дата на изтичане на картата, трицифрен CVV код).

Внимание! Ако служителите на кредитна институция поискат да изпратите снимка на банкова карта заедно със снимката на паспорта ви, трябва да се снимате само предната страна на „пластмасата“.

След като заявлението бъде одобрено, парите се превеждат на картата в рамките на 15 минути, но понякога плащането се забавя за един ден (което може да се дължи на техническите методи за превод на плащания в конкретна банка). Ако заявлението е направено в навечерието на почивните дни или празниците, очакваната сума може да закъснее с още 2-3 дни.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment