БЪРЗО ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА БЪРЗ ЗАЕМ

Без категория — By on 20.06.2022 13:33

byrzi-zaemi-2Първото нещо, което кредитополучателят трябва да направи, е да проучи всички оферти. Често човек тегли неблагоприятен заем поради нежелание да разгледа всички оферти от различни банки. Най-удобният начин да направите това е на официалните уебсайтове на кредитните организации, но не разчитайте само на нея, а позвънете и в офис, тъй като в повечето случаи такава информация там може просто да е остаряла. Навременната актуализация на всички данни се извършва като цяло на официалните страници на банките. Освен това се препоръчва да се изяснят предварително всички спорни точки със служителите на организацията, преди заемът да бъде издаден директно.

Веднага щом кредитополучателят реши с коя организация сътрудничеството ще бъде най-изгодно, трябва да кандидатства за заем. За да направите това, не е необходимо да посещавате клон на банката. Просто попълнете онлайн заявление. Освен това тази опция е оптимална, тъй като банките публикуват готови формуляри за кандидатстване на своите уебсайтове. Следователно попълването на такъв формуляр няма да отнеме много време (средно на кредитополучателите са необходими не повече от 5 минути за попълване). Това е много по-бързо от попълването на документи на ръка. В заявлението е необходимо да посочите не само лични данни, но и размера на заема.

Веднага след изпращане на заявлението, един от банковите служители ще се свърже с клиента. Той ще обясни подробно условията на заема. Едва след като бъдат договорени всички условия за получаване на заем, ще започне процедурата по отпускането му. Трябва да се отбележи, че има няколко опции за подписване на всички необходими документи:

Кредитополучателят може да посети офиса на компанията. Тази опция е оптимална, ако има клон в непосредствена близост до мястото на пребиваване. В този случай клиентът ще отдели много малко време на посещението.

Обадете се на куриер. Документите, които трябва да бъдат подписани, за да кандидатствате за заем, могат да бъдат донесени от куриерска служба. За да направите това, трябва да оставите съответното заявление. В някои случаи заявлението се прави директно на сайта на банката. Ако клиентът не намери такава услуга на уебсайта на банката, е необходимо да се свържете директно с куриерската служба и да информирате за това мениджъра на кредитната организация.

Сключване на договора онлайн. Много популярен начин, защото за това не е нужно да чакате куриер или да посещавате офиса сами. Достатъчно е само да изпратите сканирано копие на документите, необходими за подписване на договора чрез интернет или да подпишете с електорнен подпис. След това трябва да въведете уникален код на сайта, който ще дойде на телефонния номер, посочен от кредитополучателя. Този код ще служи като потвърждение на съгласието на клиента да подпише договора.

Източник: Спешен кредит

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment