Бизнес жена – как да се облича

Без категория — By on 13.10.2017 6:50

Дори ограничен стил в офиса може да съответства на основните тенденции на сезона, като ви позволява да гледате работа всеки път по оригинален и стилен начин! Началото на работната седмица е време за обсъждане на свежи идеи и планове. Вижте и защо модата е толкова страна от този адрес: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/защо-модата-по-подиумите-е-толкова-стр.

Тогава и ще си струва се да разреши стриктното офис облекло с аксесоари. Например – дълго колие с мъниста. Алтернатива на класическото и скучно сиво яке е неговият “колега” със светло сив нюанс с метален блясък.

Момичетата не се колебаят да заемат елементи от гардероба на мъжете, знаейки пред какво са изправени лице в лице. Мъжкият стил е една от тенденциите на този сезон. Ето защо костюмът с панталони е рокля с яке отгоре, изглеждат толкова женствено.

Традиционното черно-бяло може да игра по съвсем нов начин. За да направите това е достатъчно да промените стандартната комбинация – риза, яке и панталони или пола и блуза – до оригиналния двуцветен блейзър. Образът на бизнес дама ще помогне да се подчертаят неутралните аксесоари – например лаконични мъниста и пръстен с черни перли.

Сивата рокля е основният компонент на всеки офис гардероб. За да ви даде оригиналност с вкус ще ви помогнат избраните аксесоари, както и контрастни детайли. Коланът и обувките с ярки цветове ще направят изображението наистина стилно и подходящо за вечерно изложение.

Класика на жанра: е някои да се казва Мария: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/1236-tya-nyama-da-se-kazva-mariya, класика на жанра е и черната рокля, която не излиза от мода от сезон на сезон. Аксесоарите правят роклята: шал с интересна текстура, брошка под формата на цвете, а облеклото играе съвсем различно.

Независимо от факта, че офис дрехите трябва да бъдат строги, винаги можете да добавяте ярки цветове към вашето изображение. Опитайте се с рокля от коралов цвят в комбинация с контрастиращо яке. Обърнете внимание и на модерните панталони 7/8. Комбинирайте ги с въздушна бяла блуза и строго яке. Можете също така да промените екипа с аксесоари.

В модните ярки чанти и бижута, избирате костюм за офиса, не се страхувайте да експериментирате. Позволете си да бъдете светли и оригинални.

Дори в суровата рамка на офис костюм за обличане, можете да намерите вратичка за себеизразяване.

Знаейки, че бизнес дамата невинаги има много време, съветваме ви да търсите в интернет, когато търсите нови модели дрехи.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment