Асиметрия при роклите

За нея — By on 18.04.2021 11:38

damski rokliМили дами, факт, който не се подлага на съмнение, е, че всички вие наистина обожавате да пазарувате.  Обиколките из магазините и търговските центрове ни действат като един вид разтоварване от напрегнатото ежедневие. Но вече доста често се случва просто да не ни остава време хубаво да се поглезим с шопинг разходки. Но модерните технологии са намерили решение и на този недостатък и той се намира в online магазините. У нас те стават все по-многобройни с един всеки изминал ден и ни предлагат доста добри модели дамски дрехи.

Безспорно, една от най-предпочитаните женски дрехи е именно роклята. Тя се счита за най-женствената дреха и определено има защо. Роклята от bg-look.com подчертава женствеността на представителките на нежния пол и гарантира, че те няма да останат незабелязани. Няма начин да не ви е направило впечатление, колко много модели рокли се предлагат навсякъде по магазините. Както знаем, тези модели рокли са най-разнообразни и са подходящи за различните стилове, вкусове и форми на дамите.

През последния сезон дизайнерите ни представиха колекции, в които бяха наблегнали изключително много на модели рокли с асиметрични кройки. Асиметрия може да има наистина навсякъде. Като започнем от по-дълга задната или пък предна част на полата, минем през странично по-къса или дълга рокля и стигнем чак до ръкавите с различна дължина или пък до роклите само с един ръкав.

Асиметричните рокли наистина изглеждат доста добре. Съветваме ви само, ако сте избрали модел, чиито ръкави се различават значително по дължина, да не забравяме да подчертаете тази асиметрия. Както най-вероятно се досещате, това можете да направите с няколко гривни. Желателно е те да са по-големи, ако единият ръкав е много по-къс от другия или изобщо го няма.

Можете да бъдете сигурни, че асиметричната рокля ще привлече погледите на околните и в никакъв случай няма да станете незабелязани. Не бива да се притеснявате да експериментирате и се спрете на модел, който подчертава най-хубавите форми на тялото ви.

Източник: https://album.bg/

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment