Алуминиева дограма за вашия уют

Обзавеждане — By on 11.09.2013 6:37

Алуминиевата дограма е една от най-използваните дограми за врати и прозорци. С времето алуминият е доказал своите безспорни качества като устойчивост на пожари, земетресения, природни бедствия и така нататък. Това е защото самият материал предразполага към защита на дома и офиса срещу проникването на влага, кондензацията, корозията и други негативни явления.

Редом с гореспоменатите качества алуминиевите профили са трудни за пробив и са ефективни срещу взломаджийте. Поддръжката им се състои в редовно почистване и грижа, което ви дава шанс да ги използвате години наред без пробиви, късане на уплътнения и подобни. Следва да ви запознаем с топлата и студената серия дограми и техните специфични качества.

Топла серия

Това е алуминиева дограма с прекъснат термомост, която възпрепятства появата на конденз заради присъстващата ПВЦ шина. Употребата й е в частни домове, офиси, държавни институции и други. С този тип дограма вие няма да имате абсолютно никакви проблеми. Ръждата и корозията няма да имат никакъв шанс срещу вас.

Студена серия

Дограмата от алуминий с непрекъснат термомост използва за складове и производствени помещения. Тя е изключително лека и притежава много положителни четири, но за съжаление е чест обект на конденз. Последният се проявява при рязката смяна на температурите, което прави лошо впечатление на потребителите, които заради по-ниската цена са сложили продукта в дома си.

Външен вид

Като дизайн алуминиевата дограма е по-доброто решение, тъй като вие имате шанс да избирате от голям набор цветове, които да се слеят с вашия интериор. Системите от алуминий позволяват хоризонтално и вертикално отваряне на врати, което може да се забележи при съвременните сгради и кабинети.

Заключителни думи

Претенциозните сред нас избират алуминиеви системи за дома и работното място, заради признатите им качества. Към актуалния момент, можете да селектирате красиви профили на ниски цени със съдействието на фирма Мастер Пластик в София. Направете го и няма да сгрешите!

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment