Александра Христова-Обучения Миглопластика във Варна

За нея — By on 15.02.2023 8:10

Вече със сигурност знаете коя е тя. Може би дори вече сте попадали в нейните ръце особено ако преди време сте били на сватба или самите Вие сте имали свое сватбено тържество или пък сте били на кръщене или абитуриентски бал, а може би самите Вие да сте били абитуриент. Какво по хубаво от това!

Миглопластиката неусетно й е станала страст, през годините преминала през десетки обучения за да може днес самата тя да провежда курс за  миглопластика, курс за ламиниране на мигли, моделиране на погледа чрез миглопластика. Опознайте тънкостите на миглопластиката с нейните задълбочени обучения. Качествени курсове по миглопластика както за начинаещи (Базов курс), така и Мастър класове (за напреднали). Всички водени от Женя Мянкова, обучения можете да видите ето тук https://myankova.com/obucheniya

Професионални курсове по миглопластика извършвани с професионални продукти и материали. Но все пак целта на това представяне е да запознае незнаещите с какво тези професионални обучения биха им били полезни.

миглопластика2

Базов курс “Класика и обем” – може да избирате между кратък курс (3 дневен) или разширен (5 дневен) с теория и практика върху реални живи модели с индивидуален подход към всеки участващ в обучението, което може да бъде изцяло съобразено със свободното време на курсиста, ако насрочените дати не ви устройват. Така ще можете да се научите да правите от съвсем естествени до обемни мигли в техният пълен и драматичен вид.

“Руски обем” – Курс за напреднали – Обучение изцяло базирано на обемната техника за поставяне на мигли така както го правят рускините, на този курс ще научите всички правила на руския обем. Ако имате пропуски от предишни обучения или пък знаете достатъчно, но искате да наградите наученото това обучение също би Ви било от полза. За да се научите да правите 2D,3D, 4D и дори повече обемни мигли. Обучението “Руски обем”, както и всички останали курсове за миглопластика се провеждат в малки групи, но с индивидуален подход към всеки курсист. Практически занимания върху жив модел само с професионални материали.

Курс “Ламиниране на мигли” – Курсът за ламиниране на мигли, включва както теоретична, така и практическа подготовка. Практиката се извършва върху жив модел. Обучението ще ви научи да подреждате правилно, боядисвате и подхранвате миглите и веждите на всички ваши бъдещи клиенти. Обучението е подходящо за хора без опит, начинаещи, както и за всички онези от Вас, които вече се занимават с миглопластика и биха искали да разширят предлаганите си услуги. Това обучение също се провежда в малки групи, с  индивидуален подход. След завършване на това обучение всеки курсист вече ще може да работи в салон. Този курс е Вашият начален тласък, за да постигнете успехи в своя професионален път. Курсът “Ламиниране на мигли” се провежда по график но може да бъде съобразен и със свободното време на курсиста. С този курс ще се научите как миглите ще станат по-плътни, по-силни, по обемни, но и по-еластични. Самият процес се извършва единствено и само с професионални продукти за ламиниране на мигли.

При завършване на всяко едно обучение, всеки курсист получава сертификат, а по желание на курсиста срещу заплащане може да получите удостоверение от МОН, за всеки от Вас, който след завършване на обучение би искал да работи самостоятелно в козметичен салон или в екип.

Съвсем скоро предстои всички тези по горе описани обучения да се провеждат в нова зала за обучения по миглопластика на Женя Мянкова и нейният екип във Варна.

Можете да си запазите час за миглопластика във Варна или да се запишете за някои от нашите курсове още сега.

http://www.facebook.com/jenya.myankova/

0886754370

Ще получите професионална консултация и съдействие.

Не се колебайте!

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment